VEEL GESTELDE VRAGEN

Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan je graag te woord of beantwoorden je vraag snel per email. Wij produceren alles in eigen huis en denken creatief met je mee. Vrijwel niets is onmogelijk! :-) Wil je een specifiek formaat doek voor in je tuin?  Wil je wanddecoratie in een unieke vorm? Wordt er een baby geboren en wil je een bord in je tuin? Ziet iemand binnenkort Abraham of Sarah? :-) Geef aan wat je mooi vindt en we verzinnen er wat op! :-)

Q.   Kan ik ook mijn eigen foto of design laten afdrukken?

A.    Jazéker mag en kan dat! De meeste wanddecoratie kan zelfs in een geheel eigen vorm gesneden worden. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt :-) Bij de meeste artikelen kun je ook EIGEN DESIGN/FOTO selecteren. Maar stel ook gerust je vraag aan ons. Wij helpen je overal mee én wij vinden dat ook leuk!


Q.   Wat zijn de verzendkosten?

A.    De verzending is gratis!*

*Voor bijzondere customproducten zou het kunnen dat er wat verzendkosten in rekening moeten worden gebracht, maar dat altijd vooraf in overleg.


Q.   Zijn de prijzen inclusief BTW?

A.   Yes!


Hier komen binnenkort nog veel meer vragen en antwoorden. In de tussentijd: neem gewoon even contact met ons op als iets onduidelijk is of als je speciale verzoeken hebt :-)